25 Şubat 2013 Pazartesi

Öykümden..


Özel istek üzerine açıklama yazıyorum:)Bunlar eşimin suluboya çalışmaları.Her akşamüstü genelde suluboya çalışmalar yapıyoruz.Bunları yapmak açıkçası herşeyden önce kafayı boşaltmak ve ruhunu dinlendirmek için çok ideal.Güzel olmasından çok bana o an verdiği huzur ve dinlence önemli:)Home office çalışan insanlar için özellikle.. Amatörce eğlence:))

11 yorum:

  1. Siz mi yapıyorsunuz bu resimleri ben anlamadım açıklama vs olmayınca anlayamadım.Eğerki sizin parmaklarınızdan dökülüyorsa çok yeteneklisiniz.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben yapıyorum ama bu öykümden adlı yazımdakiler eşimden 2 resim.. o da yapıyor:)Teşekkür ederim güzel ve sıcacık yorumunuz için:)

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar güzel insanın bir hobiyle uğraşması bende çok severim ama bu konuda hiç yeteneğim yoktur. Banada huzur veren kanaviçe ile örgü.Onlarla takılıyorum... :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de size imrendim çünkü kanaviçe çok yapmak istediğim fakat cesaret asla cesaret edemediğim birşey..Haklısın insan huzur veren şeyi yapmalı..:)

      Sil
  4. Benimde hayalimde olmayan bir şeydi kanaviçe, kardeşime okulunda seçmeli derste göstermişlerdi bende bana göstermesini söyledim oda anlatınca devamı geldi. İnş olurda görüşmek nasip olursa seve seve gösteririm inanki elimden geldiğince bu konuda yardımcı olurum.. :)

    YanıtlaSil
  5. İnşallah öyle birşey olur da ben de öğrenebilirim..Çok zor mu ? Ne kadar zamanını alıyor?Çok çok saol düşünmen bile yeterli :)Kardeşin devam ediyormu?

    YanıtlaSil
  6. Hiç zor değil inanki kardeşim lisede seçmeli derste görmüştü o kadar şimdi üniversite sınavına hazırlanıyor kanaviçe yapmaya vakti yok ama istersen aldığım derginin arkasında nasıl yapıldığına dair fotolar var çekip gönderebilirim.tabi elimden geldiğincede anlatırım.. :) yapmamız gereken etamin kumaş, iplik vede iğneye ihtiyacımız var birde mail adresine.. :D

    YanıtlaSil
  7. Çok incesin çok teşekkür ederim:)) Ben ne alıcam şimdi etamin kumaşı dicem iplik olarak nasıl iplik alıcam:)) Heves ettim ii mi:))) teknikcizim@gmail.com adresine atabilirsin.Bakalım neler çıkacak:)))

    YanıtlaSil
  8. resimler müthiş! Ellerine sağlık:) sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler özlem hanım:) sağolun:) benden de sevgiler.)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...