28 Kasım 2015 Cumartesi

Bızden son haberler

Merhabalar herkese huzur dolu bir pazar dileyerek ihmal ettigim bloguma ve sizlere merhaba diyorum :)) Sonbaharin depresif halinden uzaklaştiracak eglenceli kareleri siraliyorum ardarda.Tebessüm şart :)) Tekila büyüyor büyüdü kocaman oldu hatta .. Kibarca söylüyorum  farkettiyseniz :)) Ponpon'la Tekila çok çok yakin olmasalar da fena anlasmiyorlar.Cat alone uygulamasini indirdim onlara  Play store dan:)) Mınik tabletime el koydular resmen. Surekli kedi oyunlari oynuyorlar.Onlara da bir tablet lazım:))Tırnaklari ekrana zarar vermiyor mu dediginizi duyar gibiyim.Tırnaklarını  kesiyorum duzenli ve onlari izlerken bu akliniza bile gelmiyor emin olun :)))

Hobileriden uzak kaldim bu sıralar  ulkenin ve gelecegimizin ! Su sıkıntılı gunlerinde içimden  pek bir sey yapmak gelmiyor..Kıs depresyonu da cabası..Geçen  gece biras ozledigim suluboyalarimla hasir nesir olayim dedim. Tekila cok sanata yatkin bi kedilos :)) Bana yardım  etti mi diyeyim yoksa elinden kurtulamadim mi diyeyik bilemedim :)))

Tekila  dan Sokak Kedisi Bob Pozu :)) Biliyorum  benzemiyor. Ama ben benzetmek istiyorum :))) Bu pozuyla Patimarketin Takvim yarismasina da katildik. Isterseniz  bizi dsetekleyebillrsiniz.

Ponpon Sonbaharin  son gunesli gunlerinde gunes banyosunu yaparken :)

Tekila ile birlikte mahalleyi kolacan ederlerken :))

Mutfak masasina konuyu  yatirdik :))

Baba kucagi ve huzur :))

Selfie zamani :))

Fistikin da selamlari var tabii ki :)
Bu bebecikler dun aksamin imalatlari. Pek sekerler diil mi yapimi kisa zamanda tamamlaniyor.Hobilemeceye devam Insallah :)

Bi de boyle uzaktan  :)

Benden simdilik bu kadar.Siz siz olun tebessüm  etmeyi unutmayin.Bugünü yaşayın. Guzel bir pazar yaşayın. Bir mola verin hayata.Haydi gittim ben Hoşçakalın..


4 yorum:

  1. çok tatlılarrrr masa pozuna bayıldım:)))))
    ellerine sağlık emeğin de çok güzel olmuş canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Hatice Ablacım ..Mutlu ettin beni..Masaya yatırdık evet Tekilayı :)) öpüyorum seni..

      Sil
  2. çok şekersiniz bi kerem :)

    YanıtlaSil
  3. çok teşekkür ederiz siz de öylesiniz kokoşla:)) sevgiler..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...