7 Mart 2013 Perşembe

Açelyam Yaşıyorr.))




Hep yapmak istemiştim .Böyle öncesi ve sonrası :)) İşte filmlerdeki gibi..1 ay sonra..)))
Evet açelyam 1 aydır yaşıyor .Soldaki yeni hali. Sağdaki 1 ay önceki hali.Rengi de daha güzelleşti sanki daha çok açtı.:)Ay çok güzeller:)Soldaki resimde yanında aşk merdivenim duruyor artık balkona aldım onu da yapraklarına su püskürtüyorum internette öyle okudum.Cılız görünüyor geçen yıla göre bakalım geçen bahar durduğu yere koydum kışı atlattık şeklinde umarım yine aynı şekilde keyiflenir coşar:)Durumunu bildiricem:)(Atinadan gibi oldu:))
Açelyayı iki günde bir bol suluyorum ve geldiğinden beri balkonda serin severmiş bol su severmiş ama tabağında su kalmayacakmış. Ben de astım:) Keyfi görüldüğü gibi.))

Bu da alisyumum:) Ben bu kadar güzel kokan bi çiçek daha görmedim.Böyle vanilya gibi mi diyim bal gibi mi diyim çok hoş bir koku.Bıraktığı duygular tarifsiz.."Bahar geldi "diyor:))Kendisi geleli 15 günden fazla oldu .Bu da eşimin hediyesi:) Kendisini balkona aldım artık..2 günde bir suluyorum .Açelyaya verdiğimden az su veriyorum.Bu da tabağında su kalsın sevmezmiş.Ben de tabağında su birikirse döküyorum.Keyfi yerinde.Yerini sevdi..Ponpon da paso kokluyo çiçeği hoşuna gitti sanırım kokusu:) Fıstık'ın kafesinin durduğu yer tam balkon penceresinin önü o da çiçekleri görebiliyor.Henüz Fıstık'ı balkona çıkarmıyorum .Biraz daha ısınsın öyle:)



Gelelim bugünkü maceraya:))Etamin macerası başlıyor.Malzemeler hazır:) Sema arkadaşım bana yardımcı olacak.PonPon bi merak, bi merak:)) Gözünde bi "Napıyo bu gene" bakışı görüyoruz:))
Sevgiyle kalın..:) 


4 yorum:

  1. Bende çok seviyorum balkonda açmış çiçeklerin dizili olmasını ve seninkilerde çok güzel görünüyor bol bol keyfini çıkar çiçeklerin koklayarak.. :) Başlayalım dimi etamine.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3 m2 balkonumu:)) orman yapmaktır kaygım.)) Zira gidişat o yönde:)) Çok güzel kokuyolar.. doğa uyanıyo:))Başlayalım bakalım etaminee:)))

      Sil
  2. Ponpon güzelinin pembiş burnundan itinayla öpülür:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burnundan öptüm şimdi sizin adınıza:)) Memnuniyet halinde kendisi.))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...