19 Aralık 2014 Cuma

Son gunler , Ponpon`la boncuk`a malt macunu ve hediye sukulentlerim

Merhabalar..Evet yine uzun bir aradan sonra yazabiliyorum.Bu aralar cok bunaltici sorunlarla boğusuyoruz ailecek.Tez zamanda çözümlenmesi için bolca dua ediyorum. Sizler de edin lutfen.
Bu kadar kasvet yeter..Şimdi sizi birbirinden keyifli karelerle başbaşa bırakıyorum ..Fıstıkın bakışına bakar mısınız :) Ve artık bir akvaryumumuz var .İçinde 8 balığımız var .Ponpon la Boncuk Fıstıkı nasıl kanıksadılarsa akvaryuma da öyle alıştılar :)
Hediyelerim Istanbul`dan yengemden geldi Sukulent meraklarımız pişti olunca hemen kendisinden ve komşularından bir derleme yapmış  benim  için ve kargolamış. Ve bir de çok güzel  çok içten bir yılbaşı notu Olur da yeni post yazamazsam şimdiden hepinize keyifli huzurlu bir yeni yıl diliyorum :)
Unutmadan 1 ay önce  Boncukçuk kısırlaştırma operasyonu geçirdi.Sorunsuz oldu ve iyileşme  suresi cabuk gerçekleşti.Erkek kedilerin dişi kedilere oranla bu operasyonu  daha hafif atlattığını öğrenmiş olduk.Veterinerimiz şöyle  ifade etti: erkek kedilerde  bugun sunnet yarin deniz :)) Su an kendisi coktan eski canavar gunlerine donmus ve yeniden Ponponu canindan bezdirmeye baslamis durumda..Ama Ponpon un Boncuk hastayken neler olup bittigini anlamak  adi altinda Boncuğun yakininda yeraldığını gordük.İyileşince de zevkle oynadilar birlikte kosturmaca yakalamaca falan filan :))
Asıl konuyu unutuyordum Ponpon kendini  temizlerken  yuttugu tuyleri kusamıyordu .Kedi çimi yediği halde kusamayınca veterinerimize danıştık.Bize malt önerdi.Gimpet marka kediler  arasında  en sevileniymiş.Yine de kedinizin seveceği seçeneklerini mutlaka pet shop ya da veterinerinizde satilanlar da incemelenizi tavsiye ederim.Çünkü sevmezse 15 tl bir ziyan .Patisine ya da sevdiği  yiyeceğin üstüne sürmemizi önerdi veterinerimiz.Fakat severse parmaginiza sıkacaginiz bir nohut tanesi büyüklüğünde  bir macun parçasını  parmağınızdan yalatarak yedirebilirsiniz.Bizim öyle oldu ve daha istedi. Haftada bir iki defa bu kadar yemesi gerekiyormuş.Resimlerde yeni tupper su şişem.Öykücüğüm aldı Boncukla Ponponun yılbaşı temali Sokak Kedisi Bob u andiran tasmalarini da yeni ordum çok sevdiler 
Şimdilik hoşçakalın..

Posted via Blogaway Pro

4 yorum:

  1. Ne sıcak kareler ev hayli kalabalıklaşıyor, süper. Boncuğun iyi olmasına sevindim:) Dua istediğiniz konu her ne ise dilerim tüm dualarınız kabul olsun. Bu ara yeni sene için ben de güzel dileklerde bulunuyorum, yeni yılda tüm güzel beklentilerimiz gerçekleşsin. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sicacik yorumunuz icin ne kadar teşekkür etsem az..Ve dualariniz icin elbette 😊😚Dua istedigim konu babamin 80 yasinda kesilenemekli maasini tekrarbaglatmaya calismamiz. 3 aydir ugrasiyoruz.insallah bu ay olacak ocakta..Yeni yil hepimize saglik ve daha huzurlu gunler getirsin toplumca daha mutlu olabilecegimiz gunler insallah.. Boncuk evet iyilesti tam kuduruk modunda su an.. sevgiler..

      Sil
  2. Masallah hepsi bir arada ne mutlu vesıcacık bir ortam.nazarlran korusu Rabim.
    Eimde kedim var ve o ürünü bilmiyordum not aldım. Tesekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kediniz sebonun takipcisiyim 😊tesekkurler ictenliginize.gimpet marka bir tup bitirdik bile ikincisini alicam .sevgiler cok..😊

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...