1 Aralık 2013 Pazar

Uzun Zaman Sonra PonPon ve Fıstık yeni arkadaşları ile:)))

Merhabalar.. Biliyorum uzun süre ilgilenemedim blogumla..İnstagram çıktı çıkalı blogumu ihmal eder oldum..Herkeste var mı bu yoksa ben kış tembeli mi oldum:))) Herkese keyifli bir haftasonu dileyerek geçiyorum ilk karelere:))

Evimize yeni bir üye katıldı..İsmi Boncuk.. Boncuk efendi şu an 2 aylık bir erkek kedicik:))


Onu bulduğumuzda gözlerinde ciddi iltihaplanma vardı. Birkaç gün annesi döner mi diye bekledim ama gelen giden olmayınca daha da zarar göreceğinden korkarak onu eve getirdim..

Eee tabiii ki PonPon bana "sen naptın naptın:)) der bi şekilde baktı.. ama her gün veterinere tedaviye giden bu kedi yavrusunun hem sevgiye ilgiye muhtaç hem de hasta olduğunu olgun kızım anladı benim..

Ve alışmaya başladı.. Oyunlar falan.))) Ufaklık da o kadar sevgi dolu ki.. Ona böyle bakıp iilgilenip iyi etmeye çalıştığımız için midir nedir öpüyo ellerimizi adeta yüzümüzü yalıyor:))


Gözü giderek iyiye gidiyor.Katarakt gibi böyle saydam bi perde gibi bişey vardı gözlerinde damla krem ve temizleyici sıvı ile baya iyileşti. ilk aşıları yapıldı. gençlik aşısı için bu gözlerindeki rahatsızlığın tamamen bitmesini bekliyoruz..


Alışıyorlar şekildeki gibi.)))


Taht kavgaları:)))


gözlerinin baya iyileştiği bu resimde baya bir belli oluyor..


Bir sonraki gününüz bugününüzden güzel geçsin.. Ve yarın da şu an olduğu gibi gülümsemeniz dileğiyle şimdilik hoşçakalın...:))Sevgiler.))



11 yorum:

  1. Ay canlarim benim.geçmiş olsun boncuğa .boncuk pelo blogspot

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkurler çok sekerler ya koşturuyom peşlerinde:)))

      Sil
  2. şirinliğe bakın yarabbim çok tatlılar.kış mayışıklığı cnm bende de var...hava kapalı içlerde kasvet yapıyo işte.sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şirinler ki hem nası:))) miskinnn oldumm ben iice:)) yazın sıcaqk deriz kışın soğuk aslında hep bahar mı olmalı ne :)) o zaman da kıymetini bilmezdik:)) sevgiler öptüm çok:))

      Sil
  3. boncuk hoşgelmiş.naasıl güzel maşallah.dilerim çarçabuk iyileşir.senin güzel bakımınla tabiki.çok şanslı olduğunu söylemeye gerek var mı :) hepiniz çok tatlısınız.Rabbim nazarlardan korusun.sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim çok dolunaycım:)) çok şeker maşallah..azcık kaldı gözünde bööle saydam gibi bi beyazlık damlaya devam dedi veteriner.. iştahı ii . oynaması sevgisi :)) teşekkür ederiz o senin tatlı bakan gözlerininin yansımasıdır..Amin hepimizi Allah nazarlarddan korusun..Bu kış günlerinde herkese sağlık sıcak bi yuva ve bi kap sıcak yemek nasip etsin.. Sevgiler bizden de :))

      Sil
  4. ama bunlar ne seker cok severım ben keıdlerı mıs gıbıler huzurlular rahatlar....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederimm..Çok şekerler hepsi :)) o kadar neşelendiryolar ki insanı.. Hayat doluyosunuz hayvanlara baktıkça:)) Mis gibiler efet tertemiz ve pamuk gibiler:)))) Rahatları da yerinde:))) darısı tüm minnoşların başına inş. Sevgiler:))

      Sil
  5. İnstagramdan çok da severek takip ediyorum elbette. Aynı bende de var ben de bloğumla ilgilenemiyorum instagram çıktı çıkalı..:))
    Senin boncuk tam boncuk maşallah..
    Anlaştıklarına ise çok çok sevindim. Ben bizim Mestan alışamaz diye malesef eve başka kedişcik alamıyorum..
    Kolay alışıyorlarsa ben de almayı düşünüyorum..:))
    Çok çok selam ve sevgiler..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canim cok tesekkurler guzel ve icten yorumuna ..cok sekerler ..ufaklik cok oyuncu..ponpon bazen bunaliyi bu oyuncu kimlikten :)))ama sabahlari birbirlerine selam veruyolar beraber uyuyo yenek yiyi oynuyolar..sandigindan kolay oldu alusmalari.mestan cok sevgi dolu bu kedi gibi duruyo otisle de ii anlastillarina gore baska bi.kediye de alisabilir gibime geliyo ama iice dusun yine de optum seni selamlar tum ev halkina :))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...