22 Nisan 2013 Pazartesi

Bugünlerde...Instagram günlüğü.)


Yeni örgü sepetim:)


Bir mola:))


;

PonPon'a oyuncak tavşan ördüm Komik birşey oldu .Pek bir sevdi :)) İkisi de uyuyorlar:))


Bunlar haftaiçi instagramda paylaştığım yeni motiflerim ne olacağı düşünülüyor.))


Bu benim aksesuar boyama çalışmam . Hümeyra'nın blogunda görmüştüm ve anında denemeye karar vermiştim. Sevmediğim kararmış bir yüzüğüm vardı onu mavi ojeyle boyadım:) (Altındaki de yine bu hafta ördüğüm yeni bardak altılığım:))


İşte sonuç ...En üstteki taşı düşmüştü orayı da boyadım taşırmadan ojeyle. ama diğer küçük mavi taşlar çok cici duruyordu oraları boyamadım .Hümeyra'ya teşekkür ediyorum burdan tekrar çok cici bir fikirdi. Paylaşımın için saolasın:)


Beğendim bu şekliyle bundan sonra kullanırım :)

 Bunlar benim yeni çiçeklerimden .Begonyalarım.:) Fideleri bir fidanlıktan aldım.Ve saksıya diktim.İkisi de memnun .Biri kırmızı biri pembe :)Yeni çiçekleri geldi bir haftada şaşırdım ve sevindim:) Az su istiyo öyle bol bol değil..Çok güzel görünümleri.)

Bu da çuham..Bu bir kaç aydır benimle ama çiçekleri solmuştu. Bugünlerde yeniden açtı.Mesudum:)) Kırmızısı var bir de ondan bekliyorum çiçek sıra onda onu da inşallah paylaşırım:)


Bunlar da sardunyalarım...Evimizin yeni üyelerinden onlar da .. Geçen hafta aldım onları da.. Ama ekmedim saksısıyla aldım.Az su veriyorum şimdilik.Çiçek açmaya devam ediyorlar.. Umarım böyle devam eder. Gidişatlarından haberdar edeceğim:)

PonPon un oyun saatiyle veda ediyorum sizlere.:)) Mutlu bir hafta diliyorum.Bir öncekinden güzel geçsin herkese..Sevgiler:)

15 yorum:

  1. Happy start to the week, you have good variety of projects and of the importance you give to your plants and your cat.

    XD Greetings!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. thanks nala:) I like to trying different things..My subject doing something for PonPon often :) I like my plants too especially in the spring:)

      Sil
  2. Roślinki coraz bardziej zapewniają o wiośnie :-)
    Pozdrawiam cieplutko :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ta wiosna była wiosną obfitego kwitnienia. Dzięki :)

      Sil
  3. Çok güzel kareler paylaşmışsın Işık abla, o motifleri yastık olarak değerlendirebilirsin çokta güzel olur renginede bayıldım.. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim semacımm:)) yastık mı:) olabilir:)rengini ben de sevdim çok. Hani senin matruşka etaminin:)) Hııı??:)çok öptüm:)

      Sil
    2. Üşeniyorum sayfaya koymaya.. :((

      Sil
    3. semacım ama merak ediyorum:)))

      Sil
  4. Rica ederim ben sadece fikri paylaştım.Kullanılabilirliğini görünce seviniyorum.Molanın menüsü çok güzelmiş :)Çiçeklerine bayıldım.Görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler :) Kullanmadığım bir yüzük haline gelmişti eskiyince ama bu haliyle bu yaz kesin kullanıcam çok hoşuma gitti:) fikir senden kullanması benden:)) görüşürüz.:)) Sevgiler:)

      Sil
    2. bu arada unutmadan Karşıyaka'ya yolun düşerse bir mola vermek istersen beklerim her zaman ::)

      Sil
  5. :D Ponpon ve tavşanını tek geçtim bu yayında....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler:)) Yeni postunuzu bekliyorum bakalım nasıl başlayacak yeni hikaye:)tavşan her daim ponponun yanında :) Ağzında taşıyo onu :) Sevgiler:)

      Sil
  6. Cok guzeller, eminim dahada guzel olacaklar..

    Ponponun keyfinede diyecek yok..

    YanıtlaSil
  7. Çok teşekkür ederim cici yorumunuza:) Elimden geldiğince bbakıyorum.. Umarım sizinkiler gibi güzel olurlar:) PonPon Tam bir keyif abidesi :) Zaman zaman kıskanıyorum onu:)) Sevgiler:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...