14 Mart 2013 Perşembe

Yukam Yaprağını Açıyor

Yukami bol suluyarak çürütüyordum az daha ..hatta saksılara bölmek zorunda kaldım sonra .köklenmişti e şimdi de yaprağını açıyor..elimden kurtuldu yani:-)

6 yorum:

  1. benimde baktığım tek bi çiçeğim var yılbaşı dikeni gözüm gibi bakıyorum ona.bende çok suluyordum onu tabi az sulamak lazımmış ..güneşide çok severmiş..yani çiçeklerin dilini anlamak için okulunu okumak lazım.. :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Semacim sanki daha cok sulayinca daha cok veriyoruz saniyoruz cicege..saol canim tesekkurler guzel yorumun icin

      Sil
  2. blogunuzu oldukça uzun süre aradığımı söyleyebilirim,sanırım sandoz77 sizsiniz? blogger bağlantınız kapalı olduğu için size ulaşamadım, blogunuzu bulamadım. Bloglovin'den da takibe almışsınız ama bloglovin profilinizde de follow butonu yok:)))) neyse sonunda buldum sanırım bilginiz olsun bu durumlardan takibe alıyorum ben de hem GFC hem de bloglovin'den
    sevgiler:)))

    YanıtlaSil
  3. ben bi anlasam bunlardan.)) daha yeniyim ve nerde buton nerde profil:)) nerde kaplı bağlantı dicem:)) sanırım siz de hııı şeklinde ne kadar yeni olduğumu anlayacaksınız:) ben bu dediklerinizle ilgilenicem.)) çok teşekkür ederim benden de sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. doğru haklısınız zamanla öğreniliyor bunlar, benim de bilmediğim bi sürü şey var:)))
      blogger profilinizde profili düzenle kısmı var sağ üst köşede oraya tıklarsanız orada ana sayfa url si ve istek url si kısmına blogunuzun adresini yani http://sibermavi.blogspot.com/ bu adresi aynen yapıştırın. Böylece blogger profilinize tıklayanlar size ulaşabilir. Yoksa bulunmanız çok zor beni bloglovinden eklediğiniz için adınızı öğrendim ve google da araştırıp buldum sizi:)))
      bu arada kediciler çok şeker:P

      Sil
    2. ben sanırım google plus profilimle blogger profilimi birleştirmişim.o Vakit bununla alakalı bi sıkıntı olabilir.) ben yine de konuyla ilgilenicem ve bilgilenicem.Pek mesut olacağım başarınca.))PonPon da pati sallıyo:))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...