6 Mart 2013 Çarşamba

Bahar ..İzmir..Makyaj alışverişi ve PonPonun bekleyişi:)


İşle ilgili olarak Bostanlıydaydık bugün Öykü'yle..Bahar havalarında insan" iş "yerine "kuşlar, böcekler ,kırlar " düşünüyor:)) Biraz alışveriş de yaptım.Pudram bitmişti hatta pamuk-sekeer arkadaşım blogunda pastelin pudrasından bahsetmişti.Ben de catherine arleyi nasıl bulduğunu sormuştum o da tavsiye etmişti.Ben de bugün onu dinleyip aldım.Ve sonuç bayıldım çok çok iyi kapatıyor.Kendisine de ayrıca teşekkür edeceğim:) Ben 6 numarasını aldım tenime çok gitti. 5 TL ye aldım.Bir pudradan beklenileni veriyor diyebilirim.Ojem ise hoş bi renk gerçi ben daha çok mat severim ama bu hoşuma gitti Cecile oje şişenin arkasında 90 yazıyor numarası bu olsa gerek:)


Sonra biras baharı yaşamak istedim kendimi deniz kenarında buldum:)Temiz havayı  ve güneşi bulmuşken bu kaçamağı kaçıramazdım:))


Sevgili PonPonum ise bizi bu şekilde bekliyor hep..Biz gelene kadar bütün oyuncak bebeklerini sokak kapısının yanına getiriyor ve onlara yüzünü sürüyor.Çok özlüyorum ben de onu 5 dk da bile..
Burdaki çiçek yeni çiçeğim alisyum ondan daha sonra bi başka postta bahsedeceğim.Mis kokuyorrr:)



 İşte bu da biz eve döndükten sonraki sevinç gösterileri.))
Sevgiler:))


8 yorum:

  1. oyyyy severim ben o göbişiiii:)

    ziyaret ve yorum için çok teşekkürler canım.

    (kelime doğrulamayı kaldırırsan gelenler rahat edecektir. nasıl yapıldığını benim konuların en altında link var ordan resimli anlatımına ulaşabilirsin.)
    ziyaretçilerin de memnun olur:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım sayenizde başardım:) Ben yeniyim ve herşeyi yeni yeni öğreniyorum.Çok teşekkür ederim yardımınıza,ziyaretinize,yorumunuza::))Sevgiyle kalın:)

      Sil
  2. çok güzel bir post olmuş canım benim valla içim açıldı aldıklarınıda güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür güzel olan sizin yüreğiniz..Yansıma olmuştur:)Bugün kullandım cicilerimi çok beğendim:)

      Sil
  3. Maşallah Ponpon patilisinin güzel göbişine:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Isırmamak için insan zor tutuyo kendini:))

      Sil
  4. Make UP Dilara Kaya facebook adresim eklerseniz sevinirim.. makyajla ilgili merak ettikleriniz urunler hakkinda oneri ve bilgilerimi paylasmaktan keyif duyarim..

    YanıtlaSil
  5. Tabi ne demek teşekkür ederim çok :-)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...