7 Eylül 2014 Pazar

Yine mi konserr :))

Konser oncesi hazirlik evresi :))
Bulutsuzluk özlemi konseri tarihi hava gazi fabrikasinda bir İzmir aksami :))
Cim konserleri cok guzel geciyormus meğer:))
Konserde biz :))
Nejat soyluyorkene:))

Bu benim hayatimdaki 2. Bulutsuzluk özlemi konseri..Bulutsuzluk özlemi grubu hayatimin grubu olup :)) ortaokulda dinlemeye basladim.Beni taniyanlar bilir nekadar sevdiğimi..17 yaşındaydım konsere gittigimde ve bir arkadasim benim ne kadar sevdigimi bildigi için biletini bana vermisti..Hayatimin en unutulmaz dakikalariydi o konser..Yillar sonra onlari yeniden canli dinlemek. .Hele de tarihi havagazi fabrikasi atmosferinde.Super bi keyifti.Gunduz o kadar cok çalışıp aksama konsere gitmek gercekten zor geliyo insana..Ama kalk kalk ,yuru yuru , konsere git git  :)) demeli insan kendine..Ani biriktirmek istiyorsak eger..:))

Yeni motiflere basladim.Bakalim bunlardan neler olacak renkli renkli:))
Gecen yil yaptigim motiflerim..Aslinda bluz olacakti ama kısmet cantayaymis :)) Ben cok sevmedim ve cok da begenmefim ama paylaşayim dedim :))
Boncuk illa poz verdi:))
Bu da icine gömüldüğüm borulce salatam:)) Buzluga da aticam kisin da yemeli insan :))
Pastil tavsiye üzerine aldim ve bogaz agrima cok cok iyi geldi..
Ekinezyali ve c vitaminliymis.Cok iyi geldi..

Yazi ugurluyoruz ve ben de elisilerine doğru adım adım yol almaktayim..Yeni motiflere basladim.Bakalim ne olacaklar bunlar..

Bu arada sunu da söyleyeyim: Eczaneden aldigim pastil marka bogaz pastilindrn cok memnun kaldim. Eczacıdan tavsiyeyle aldim ve strepstil balli limonludan bile daha iyi geldi boğaz agrima..Ama yine de umarim kullanmanıza gerek olmaz.:)) Sihhatli ve huzurlu bir hafta diliyorum herkese..Sevgiyle kalin..

2 Eylül 2014 Salı

English Home alışverişim ve Dünya Barış Günü:)


English Home cicilerim :)

 Girince cikis kapısının yok olduğu dükkan English Home benim için..

Koskoca magazaya da dükkan dedim ya artik , napalım olsun..:)

Bu ganimetlerle ayrıldım (Takiligi 12TL ye dus jelleri ise 10ar TLye aldim , Ayrica ilgilenenler icin pikelerde % 50indirim varmis)  dükkandan☺☺

Cicilerimle mesut bir şekilde Bostanlıda dolasirken 1 eylulun baris gunu oldugunu ve Zuhal Olcay in konser verecegini ogrenince pek bi sevindik..Konserde bir suru resim cektim.Zuhal Olcay muhteşemdi..Resimlerin nerde oldugunu mu merak ediyorsunuz..Dun gece eve geldigimde yanlislikla butun resimlerimi sildim telefondan.. Bir klibini burdan paylasmak istiyorum giden konser resimlerinin yerine..


Yazi yavas yavas ugurlarken hepimizin 1 Eylul Barış Gunu kutlu olsun ve heryere barış getirsin..Sevgiyle kalin..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...