26 Ocak 2014 Pazar

Kutulardan kutu cikartin:))

Merhabalar ..Yagmurlu bir Pazar evde keyif yapmak icin idealdir:) Bu hafta yaptiklarim eslik etsin Pazar keyfinize..
Bu kutudan yaptigim notluk fikrini veren blogunda gordugum mormenekseler blogu oldu..kendisine burdan cok tesekkur ediyorum:)Baya bi yaptim bu ara boole kutulari oyarak.
Bu da bir baskasi :))Bunu da oole yaprak yaprak kalmis kenarda kosedeki tariflerim birarada derli toplu dursun diye yaptim.:)
Bu da ofisteki masam icin yaptigim..Kalem ve not kagidi koyuyorum icine ..Hepsinde kutunun uzerine pecete dekupaj yaptim.Daha ilk denemeletim bunlar ama cok sevdim ..Cok zevkli..:))
Ponpon ve Boncuk cephesinde uzlasmaya dogru adim adim ilerliyoruz:))
Ofisten bir manzara :))
Bunlar benim canlarim iste :)) Bu arada evlerini beyaz pelusla kaplamak daha şık olur diye dusunduk gusel oldu ve sicacik;)) Bu karelerle bugunluk sizlere veda ediyorum..Mutlu miskin.huzur dolu bi pazar oldun hepimize ins :))Sevgiler

2 Ocak 2014 Perşembe

2014 hoşgeldin:))))

Merhabalar ..Yine uzun bir aradan sonra Yılbaşı öncesi ve sonrasıyla postumu yayınlıyorum.Hemenfotoğraflara geçiyorum.En iyi onlar anlatacak çünkü:)))

 
 Bunlar yeni yıl süslerini yapmak için cicilerimden bazıları.Hepsi Boncuk tarafından incelenip onay gördü.
 Boncuk yorgun düştükten sonra Fıstık'ı izleyerek uykudan önceyi yaşıyor:))
 Yeni kedili bozuk para cüzdanım.Çok cici değil mi::))

 Bunlar yeni ciclerimden kuşlarım ve noel babalı mumum:)

Yılbaşı kapı süsü yani çelengi yaptım:)) Elbise askısını büktüm yuvarlak hale getirdim sonra yünle sardım iyice form almasını ve biras kalınlaşmasını sağladım böylece.Üzerine süsle sardım ve kırmızı bir kurdele taktım.Bitane de noel baba süsü yerleştirdim ve bir de çanla süsledim.

Herkes ofiste..:))

Yeni tabağım pembe mumlarla süsledim..Çuval kumaşıyla süslediğim mumlar da hemen arkada görünüyor..
Keçeden kalpler yaptım içine az  biraz panul koyup doldurdum ve kenarlarından renkli iplerle teğelledim.Üzerine yine keçeden kar tanesi motifi yapmaya çalıştım.Vekafat bu kadar oldu:)))Bunları da aynamın üstünden sarkıttım..
Şişelerimi geçen yaz boyamıştım yağlıboya ile. Bunlar renkli film yapıştırılmış camdılar.Yağlıboya ile ton farkı yaratarak boyamış üçünü birarada kullanmaya karar vermiştim.Boncuğun onay verdiği ciciler arasında dekupaj kağıtlarım vardı.Hayatımın ilk dekupajını da bu şişelere yapmış oldum..
Üzerlerine vernik sürdüm.Çok mu cici oldular ne:)) çok sevdim ben:))
Daha yakından böyleler...
Teker :))

Teker de böyleler:)))
Boncuk la PonPon un yeni evi bu:)) Mikrodalga fırın kutusunu mukavva ile slikon yardımıyla daha sağlamlayıp sabitledik. Öykü'yle birlikte projemizdi bu:)) 

Üzerine beyaz peluj kumaş ile kapladık.Slikon kullandık..Keçeden yaptığım kalplerle süsledik..Çok sevdiler oyunlar oynuyorlar ve uyuyorlar:))
 Ve son Tildam:))) Ta tamm:))

Çok cici oldu.. Bornozunu yaparken mikrofiber bez kullandım:))) Öykü'nün fikriydi:))) Havlusu keçeden..Saçları da koton iplik..Nası olmuş ama:))

Yılbaşı soframız..

Ve yeni yıla uyuyarak giren bütün yıl uyuyacak olan Boncuk :))) 
Hepimize sağlık mutluluk huzur dolu adil bi yıl olması dileğiyle  hoşçakalın:))) Sevgiler..



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...